07 januari 2013

Review oogschaduw en lipgloss palettjes van de Primark.


Laatst ben ik bij de Primark geweest. De shoplog kun je hier vinden. Daar waren de paletten in de aanbieding en ik wou ze echt heel graag meenemen. Er waren drie verschillende paletten, Een eyeshadow palette, lipgloss palette en een full face palette. Ik heb het full face palette niet meegenomen, omdat alle oog- en lipkleuren die daarin zaten waren hetzelfde als die in deze paletten. Ik gebruik ze nu al een tijdje en ik ben er echt heel tevreden over. 

Eyeshadow palette:
In het eyeshadow palette zitten tien kleuren, 5 zachte kleuren en 5 heftige kleuren. Toen ik hem had gekocht had ik er niet zo heel veel van verwacht, maar toen ik hem eenmaal ging gebruiken was ik er heel tevreden over. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, brengen heel goed aan en blenden heel goed uit. Voor de prijs is dit hele goede kwaliteit make-up en ik gebruik het palette graag.

Lipgloss palette:
Dit palette heeft ook tien kleuren, 3 rode tinten, 6 roze tinten en een transparante glitter. zelf gebruik ik niet heel snel een lipgloss, maar net als bij dit palette was ik heel blij met de kwaliteit van het palette. Ze blijven mooi en redelijk lang zitten en het zijn hele mooie kleuren.

De paletten kosten €1,90 per stuk en zij te koop bij Primark.

-xXx- Nina.1 opmerking: