16 januari 2013

Review #3 Max eyes Gel eyeliner met kwastje.

Het wordt al door veel beautybloggers gebruikt, Gel eyeliner. Veel merken zoals Catrice, Essence en Maybelline hebben ook een gel eyeliner in hun collectie en Action heeft er nu ook een. De gel eyeliner komt vaak met een kwastje erbij, maar je kunt ook altijd je eigen kwast gebruiken. 

Zo ziet het potje eruit. Ze hebben de gel eyeliner alleen in de kleur zwart. Hij brengt redelijk fijn aan, maar geeft iet een diep zwarte lijn. bij blijft wel de hele dag zitten en is ook waterproof, dus hij is heel handig om te gebruiken in de zomer als je veel bij het water te vinden bent. Een nadeel aan dat hij waterproof is, is dat hij er best lastig weg te krijgen is. het kwastje wat erbij zit brengt heel makkelijk een mooie strakke lijn aan en kan een hele mooie wing maken.

Ik zou hem niet zo snel aanraden, tenzij je heb wilt gebruiken in de zomer. Dan raad ik hem zeker aan. De Gel eyeliner kost €0,99 en is verkrijgbaar bij de Action. er komt ook nog een filmpje online met verschillende manieren hoe je de Gel eyeliner kunt gebruiken.

-xXx- Nina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten