14 oktober 2012

Make-up look voor de herfst.

Ik verveelde me vandaag een beetje, dus ben ik bezig geweest met een dagelijkse make-up look voor in de herfst. Ik heb in toen mijn hele make-up bak overhoop gehaald voor de perfecte kleuren die bij de herfst passen, dus ik heb veel gekeken naar bruin- en goudtinten. Ik heb de aandacht vooral gelegd op de ogen en de lippen en wangen. 

Natuurlijk begin ik met foundation. Ik gebruik nu Catrice perfect resist make-up in de kleur 020 perfect beige. Ik gebruik deze ook als concealer en oogschaduwprimer.

Voor mijn ogen gebruik ik deze oogschaduw trio van de Action. De kleuren die erin zitten zijn echt perfect voor de herfst. Op het bewegend ooglid heb ik de middelste kleur, in het wenkbrauwbot de linker en in mijn ooghoek de rechter.

Om mijn oog te omlijnen heb ik een oogpotlood van de Action in de kleur 001 black en voor highlighter heb ik een colpotloot van essence gebruikt. (kleur staat er niet meer op)

Ik gebruik voor mascara de lashtastic false liquid lashes van W7. Deze mascara is ook al een keer in een shoplog voorgekomen en sinds toen was het mijn favoriete mascara. deze mascara kun je krijgen bij de Op=Op.

Op mijn lippen heb ik een roze lipstick van essence in de kleur 53 all about cupcake. 

Voor blush gebruik ik een peach roze blush ook van essence in de kleur 20 babydoll.

En Dit zijn alle kwasten die ik heb gebruikt. 

Ik hoop dat jullie het een leuke make-up look vinden en laat achter bij de reacties wat jij allemaal gebruikt voor een dagelijkse make-up look.


-xXx- Nina.

1 opmerking: