13 maart 2013

Review Max make-up 18-color palettes.

Jullie konden ze al in mijn shoplog zien en toen was ik er al heel tevreden over en dat ben ik nog steeds! Het zijn de oogschaduw paletten van de Action. Iedereen heeft zijn eigen mening over de make-up van de Action, dat het geen goede kwaliteit is en dat soort dingen. Ik vind dat Action goede kwaliteit make-up heeft en dat het goedkoop is, is alleen maar mooi meegenomen. Action heeft naast al hun losse oogschaduws en andere make-up producten ook paletten aan hun collectie toegevoegd. Er zijn 4 verschillende en in elk palette zitten weer 18 mooie kleuren. 

De 4 verschillende die ze hebben zijn 01 Multicolor, een palette met vooral pastelkleuren, 02 Full Color, een met alle kleuren waar je veel looks mee kunt maken, 03 Nude, een met een aantal roze kleuren, veel bruin tinten en nog 3 grijs tinten en 04 Color me Crazy, mijn favoriet!!! Deze heeft allemaal matte kleuren en behalve de groene kleur zijn ze allemaal goed gepigmenteerd. 

Zo zien alle kleuren eruit. Ik vind ze een voor een echt prachtig en super mooi voor looks. Je kunt al deze paletten mooie dagelijkse looks maken, maar natuurlijk ook heel veel party looks. Ik vind de matte en de Nude heel fijn om te gebruiken, Van de multicolor gebruik ik het liefste de onderste kleuren en de Full color heb ik nog niet veel gebruikt, omdat dat echt party kleuren zijn. De paletten kosten per stuk 1,49 en zijn te koop bij de Action en echt waar het is zeker een aanrader!!

-xXx- Nina.


4 opmerkingen: